Últimas noticias

La Paeria s'adhereix al Projecte Salvavides per adquirir un desfibril·lador

La iniciativa consisteix en la venda de polseres solidàries, al preu de 3 euros, per comprar un desfibril·lador per a la ciutat de Cervera. Les polseres es poden adquirir a la Paeria, a les entitats locals col·laboradores o en parades que es muntaran en diversos esdeveniments ciutadans.
La presentació del Projecte Salvavides s’ha fet dimarts 13 de desembre, a la Paeria, en un acte amb la presència del paer en cap, Ramon Royes; el regidor Raimond Fusté; i el representant de l’entitat sanitària impulsora del projecte, DYA Lleida, Òscar Aldomà.
Ramon Royes ha agraït a DYA Lleida que hagi fet arribar aquesta proposta a Cervera. La Paeria ho ha vist amb bons ulls des del començament i està disposada a participar econòmicament per aconseguir l’objectiu que Cervera tingui un desfibril•lador. De moment, la Paeria estudia la ubicació més adequada o si és més convenient que l’aparell sigui mòbil i el porti sempre la Policia Local.
De la seva banda, Òscar Aldomà ha destacat que les polseres han estat dissenyades per Kukuxumusu, la qual cosa les fa atractives per a la gent jove. D’aquesta manera es pretén aconseguir l’objectiu que Cervera tingui un desfibril•lador, un aparell de gran importància, ja que en cas d’una aturada cardíaca els primers minuts són vitals.
Finalment, els representants de DYA Lleida han fet una demostració pràctica del funcionament d’un desfibril•lador

Solicita información

¿Necesitas un desfibrilador o formación? Rellena este formulario y pronto contactaremos contigo

Proyecto Salvavidas

Proyecto Salvavidas

C/ Begoña 16
28821 Coslada (Madrid)
CIF: B86034493
Teléfono: 902 760 604
Email: salvavidas@salvavidas.eu