Últimas noticias

Venen més de 200 polseres “Salvavides” per un DEA

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil va aconseguir, gràcies a una parada informativa ubicada a la plaça del Pati durant el matí del passat dissabte, vendre més de dues-centes polseres en la campanya “Salvavides” que té com a objectiu aconseguir desfibril·ladors (DEA), a més d’un curs de formació per a dues persones.

Des de dilluns, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil ja disposa d’un primer desfibril·ladors i espera aconseguir-ne més en les properes setmanes.

Josep Sánchez, president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls, en declaracions a la nostra redacció mostrava la seva satisfacció per haver aconseguit vendre més de 200 polseres en quatre hores, gràcies a la parada informativa.

Actualment, aquestes polseres —en queden per vendre menys de 300— es poden adquirir a les oficines municipals d’Atenció al Ciutadà i de Turisme, així com a l’establiment Atmosfera Sport al carrer Abat Llort.

Sánchez explica que “estem treballant per informar les persones per prevenir la mort sobtada, ja que, lamentablement, es presenta sense avisar i és vital per poder-les salvar en el primer instant. Un desfibril·lador usat a temps pot salvar persones en els moments que passa fins que no arriben els serveis sanitaris. Estem treballant per aconseguir altres DEA en entitats, estem en negociacions amb el Patronat Municipal d’Esports de Valls”.

També va dir que l’Institut Jaume Huguet ha aconseguit tenir-ne un per la seva banda i serà el primer centre educatiu de l’Alt Camp que en disposarà.

Solicita información

¿Necesitas un desfibrilador o formación? Rellena este formulario y pronto contactaremos contigo

Proyecto Salvavidas

Proyecto Salvavidas

C/ Begoña 16
28821 Coslada (Madrid)
CIF: B86034493
Teléfono: 902 760 604
Email: salvavidas@salvavidas.eu